Lajme — October 21, 2017 at 6:01 pm

Zbulohet diçka tronditëse për Millosheviqin, ky dokument po e tronditë Serbinë

Veprat e tij ç’njerëzore kanë treguar se Sllobodan Millosheviq ka patur probleme psikike. Por, sëmundjet e tij tashmë janë vërtetuar edhe me letra.

Radmilo Bogdanovic, ish zyrtar i Republikës Federale Jugosllave ka zbuluar dokumente që vërtetojnë sëmundjen e ish presidentit Millosheviq, shkruan Indeksonline. Në raportin shëndetësor thuhet se Millosheviq vuante nga shizofrenia dhe diabeti.

Raporti mjekësor ishte lëshuar dy vite pasi ish krimineli serb ish shpallur president ndërsa raporti mbahej konfidencial nga pushteti i atëhershëm.